Nyheter

2021-03-05
Skolbiovisningar under vecka 12, 15 och 21 har ställts in till följd av en fortsatt hög smittspridning i Västerbotten med skärpta allmänna råd och rekommendationer. Vi hoppas kunna välkomna er till nya skolbiovisningar hösten 2021! För frågor, kontakta info@skolbioumea.se Bild från "Rocks"
2020-12-18
Nu finns visningar för vårterminen 2021 som är öppna för bokning. Vi planerar att ha skolbiovisningar under veckorna 12,15 och 21. Vi hoppas på att kunna genomföra skolbion som planerat men håller koll på de rådande läget och kan behöva ställa om i planeringen. Välkomna att boka in er! Avbokning är möjlig när som helst och utan kostnad.
2020-11-18
Tyvärr har vi igen blivit tvungna att ställa in kommande skolbiovisningar på grund av den pågående pandemin. Detta känns självklart jättetråkigt men vi hoppas att situationen ser annorlunda ut till våren och vi kommer nu under december att lägga in visningar under vårterminen att boka in sig på. Alla inbokade lärare/kontaktpersoner har fått mail med informationen att visningarna är inställda. Finns det frågor eller önskemål är ni varmt välkomna att höra av er till info@skolbioumea.se. Ta hand om er!
2020-10-19
Nu finns ett litet skolbioprogram för hela grundskolan med begränsat antal platser per visning öppet för bokning. Visningarna är kostnadsfria. Vi visar film på Folkets bio Umeå vecka 45, 48 (under Umeå Europeiska Filmfestival) samt vecka 51. Varmt välkomna att boka! Har ni frågor eller funderingar eller vill boka in att se film en annan dag eller tid är ni varmt välkomna att maila: anna@skolbioumea.se.
2020-07-08
Efter en vårens inställda visningar planerar vi att under hösten erbjuda kostnadsfria skolbiovisningar för hela grundskolan igen! Vi håller koll på folkhälsomyndighetens rekommendationer och planerar att till en början släppa 50 platser i vår salong med 100 platser då det finns möjlighet för elever att sprida ut sig. Det kommer även finnas handsprit och vi har rutin att sprita ytor och handtag mellan visningarna. Vi planerar att sätta upp And then we danced samt Du är inte klok, Madicken från vårterminens program igen, samt ett gäng andra spännande filmer för olika årskurser. Under Umeå Europeiska Filmfestival vecka 48 planerar vi även att hålla en liten skolbiofestival som vanligt med visningar, digitala möten med regissörer och skådespelare samt stumfilmskonsert. Vi återkommer i slutet på augusti med program och möjlighet att boka in er. Har ni frågor, vill ha tips på film eller dylikt, maila till anna@skolbioumea.se
2020-04-06
Vi har på grund av de rådande omständigheterna tagit beslutet ställa in resten av vårens skolbiovisningar. Det gäller skolbiovisningarna dagarna 22/4, 24/4, 13/5 och 15/5. Hör gärna av er om ni har frågor till anna@skolbioumea.se.